Kysymys kuuluu, voiko raisusta viikonlopun juhlimisesta jäädä jälkimainingit kuinka pitkäksi aikaa? Tuskin kuitenkaan 1,5 viikoksi?

Voi pee kun on ollut takkuista. Mistään en saa kauheasti fiilareita ja aamut on todella tukkoisia. Ihan kuin olisin pienessä krapulassa tai olisin ottanut nukkuapua illlalla normaalia enemmän. Mutta ei: olen joinain iltoina nukahtanut ilman nukkuapua – ja sitä ei ole tapahtunut aika pitkään aikaan. Tulee mieleen, että onko nyt käymässä niin, että alakulo ottaa vallan? Sanon perkele. Pitääkö mun kohta nöyränä lähestyä lekuria ja kysyä apua?

Jännittävää miten ylimääräiset kierrokset tajuaa kunnolla vasta sitten kun ne päättyvät. Vaikka olen alkuvuonna tiedostanut ylimääräisten kierrosten mahdollisuuden niin silti joka päivä mietin, onko tämä kuitenkin masennuksen jälkeistä normaalia mielialannousua. Ei taida olla. Syksyn jakso oli asia erikseen, koska silloin oli selvästi kovemmat kierrokset eikä väliin mahtunut huonoja päiviä. Kunnes sitten eräänä joulukuisena iltapäivänä tapahtui ”naks” ja olin muutaman päivän alakulossa ja itkuisen oloinen , ja tajusin että kierrokset ovat olleet kovat pari kuukautta. Sitten tapahtui ”naks naks” ja kääntyi taas toiseen suuntaan jota sitten taas eletty pari kuukautta. Nytkö sitten sekin riemu loppui?