Välillä mietin, mitä pahaa mä olen tälle maailmalle tehnyt, kun mun hyvätkin yritykset menevät pieleen muista johtuvista syistä.

Sain puolen vuoden yrittämisen (huom: tämä ei täyttänyt kriteeriä ”hyvä yritys”) jälkeen aikaiseksi mennä käymään eräässä toimistossa hoitamaan tärkeän, arkeen vaikuttavan asian. Juuri sinä päivänä kun tämän sain aikaiseksi, oli ko. toimisto kiinni. Tai ei kiinni, mutta muuttovapaalla. Ihmiset olivat töissä, mutta en voinut saada haluamaani palvelua. Vasta huomenna. Huomenna, mutta kun mä olen täällä tänään! Nyt, enkä haluaisi olla huomenna! Ei auta.

Purin pettymykseni puoliasiattomasti puljun henkilökuntaan, koska olin jo valmiiksi huonolla tuulella, ja liikkeellä sairaana sairaan lapsen kanssa. Eikä puljun nettisivuilla ollut mainintaa, ainakaan sillä sivulla jolta minä yhteystiedot katsoin, että pulju aukeaa vasta huomenna. Kiitos ja anteeksi.

Edit 28.10 klo 18.52

Eikä riittänyt se, että v*tutuskäyrä oli maksimissaan jo valmiiksi. Sain kyseisestä puljusta sähköpostiosoitteen, johon voin lähettää asiaani liittyvän kysymyksen. Paikan päällä olisi ollut joku ihminen, joka olisi osannut vastata kysymykseeni, muttei voinut sitä tehdä, vaan antoi sähköpostiosoitteen josta voin asiaa tiedustella (jälkikäteen tajusin miksi ei halunnut vastata face-to-face). Menin kotiin ja aloin luonnostelemaan sähköpostia ja hyvähän siitä tulikin, linkkeineen päivineen, ja pistin viestin menemään. Bumerangi. Niin, viesti tuli bumerangina takaisin. Sähköpostiosoite ei käytössä. Piste.