Kuukausi takaperin käynnistettiin erityisopen toimesta pojan oppimissuunnitelman kirjoitusprosessi, jonka jälkeen oli/on tarkoitus palaveerata mm. koulupsykologin kanssa. Yli kaksi viikkoa sitten sain tiedon, että paperi on valmiina. Odotin viikon ja kysyin koulupsykologilta miten homma etenee ja hän lupasi palata asiaan tällä viikolla. Tämä (työ)viikko alkaa olla lopuillaan eikä kenestäkään ole kuulunut mitään. Hetken jo luulin, että johtuu siitä, etten ole tehnyt uusinta Wilma-päivitystä. Mutta ei.

Ärsyttää, sanoisivat edes jotain…vaikka että on just nyt kiireellisempiä asioita.

Huumorintajuni alkoi olemaan koetuksella kun sain muutaman päivän sisältä erityisopelta ja luokanopelta viestejä tyyliin ”poika oli taas aivan omissa ajatuksissaan eikä tehnyt tunnilla mitään”  ja että ”poika ei pysty keskittymään edes erityisopen tunnilla kahden hengen ryhmässä, jossa on todella intensiivisessä ohjauksessa”. Pitäisikö asialle tehdä jotain, yrittää löytää ratkaisuja? Ehkäpä mieluimmin asap. Siksi en nyt jaksa innostua tästä kommunikaatioviiveestä.

Viiveestä puheen ollen vielä. Olipa hienoa kuulla yli puoli vuotta myöhässä, että poikani ei osaa tavuttaa. Ja siitä samasta syystä...että oli ekalla luokalla lukutunneilla flegmaattinen ja omissa ajatuksissaan. Olisiko siitäkin joku voinut kertoa jo silloin ?