Klo 00.34: Nukkumaan.

Klo 03.30: Tahaton herätys, yöllinen vihollinen nr. 1 'levoton jalka' saapui kylään tai paremminkin 'levoton oikea puoli kroppaa, painopiste kuitenkin jalassa'. Kuin sähköisku, ilman mitään kipua onneksi, iski kroppaan pakottaen sitä liikahtamaan. Vtt.

Klo 03.35: Pakko nousta ja kokeilla minihiilariövereitä nukahtamiseen helpottamiseksi: puoliaskia Tervaleijonia ja takaisin sänkyyn.

Klo 04.10: Ei tehoa, sätkyt jatkuu. Menen syömään yhden lakupötkön ja menen kuumaan suihkuun. Takaisin sänkyyn.

Klo 04.52: Olen korkeintaan torkkunut lyhyitä hetkiä. Käyn napsasemassa puolikkaan uniavun ja takaisin sänkyyn.

Klo 05.40: Korkeintaan lyhyitä torkahduksia, kun levoton kroppa pakottaa heräämään. Tuska on jo melkoinen. Väsyttää sen verran, että ei voi tehdä mitään järjellisempää, vaikka lukea hesaria, surffata netissä tai meditoida sängyssä. Nekin toiminnot levottomuus keskeyttää.

Klo 05.49: Nousen sängystä ja siirryn esikoisen huoneeseen, kun oma sänky on vallattu enkä viitsi muuta perhettä herättää tuskailullani. Otan vielä puolikkaan unipillerin ja hetken valokuvailen valon ja varjon leikkiä.

Klo 06.02: Menen sänkyyn ja n-u-k-a-h-d-a-n. 

Klo 07.08: Herään siihen kun esikoinen herättyään tulee sulkemaan oven, jotta en heräisi. Samantien alkoi jalka taas riivamaan, nousen ja menen taas tulikuumaan suihkuun.

Klo 7.30: Keitän aamukahvin ja laitan pesukoneen pyörimään. Surffailen netissä, luen Hesarin ja laitan lapsille aamupalaa.

Klo 9.42: Toinen lapsi passitettu pihalle, toinen lähtee mun kanssa shoppailemaan.

Klo 11.58: Tullaan kotiin. Tarpeellista (oikeasti) tavaraa ostettu parillasataa egellä ja Classic Pizzan pizzat lounaaksi.

Klo 12.30: Olen vetäissyt pizzasta 3/4 osaa ja yhden Strongbown janojuomaksi. Menen päikkäreille, todellakin ansaituille.

Klo 14.00: Herään tyytyväisenä.

 

P.S. Jos 'levoton jalka' olis elollinen, mun tekisi mieli eliminoida se.